به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طبس، مدیر عامل محترم موسسه کیفیت آستان قدس رضوی در جلسه ای با هدف معرفی نشان و استاندارد طیب با حضور معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی و تعدادی از نمایندگان و بهره برداران شهرستان طبس اعلام نمود، نشان و استاندارد طیب در جهت کیفی سازی محصولات غذایی و ترغیب به تولید و عرضه محصول سالم شکل گرفته است.
دکتر حسین زمانی افزود استاندارد طیب یک استاندارد فرایندی (از تولید تا مصرف) و جامع (با محاسبه اثر همه عوامل مؤثر) می باشد، بنابراین کیفیت محصول طیب متأثر از کیفیت همه عوامل موجود در فرایند تولید تا مصرف است. وی اشاره نمود ستاد ملی نشان طیب در این زمینه تشکیل و موسسه کیفیت آستان قدس رضوی به عنوان کارگزار ملی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی با لحاظ نمودن 5 شاخص حلیت، اصالت، سلامت، برکت و جذابیت محصولات را مورد ارزیابی قرار می دهد. در این جلسه داود بخشایی معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس در زمینه ظرفیت همکاری تجاری بخش کشاورزی و دام و طیور شهرستان با موسسه توضیحاتی ارائه و نیز نمایندگان و بهره برداران حاضر در این خصوص مطالبی را ارائه نمودند.
My comments