آقاي بخشایی معاون رئیس سازمان و مدیر  جهادکشاورزی شهرستان طبس با اعلام این خبر گفت: کار برداشت محصول انجیر از اواسط مرداد ماه آغاز و تا اواخر آبان ادامه خواهد داشت.    

 وی سطح زیرکشت انجیر شهرستان را حدود8 /14 هکتار اعلام کرد که 5 /13هکتار آن بارور و 3 /1 هکتار آن نهال می باشد.  پيش بيني مي شود از این سطح بیش از 100 تن انجیر جهت مصرف تازه خوری  برداشت که قسمت عمده محصول به استان خراسان رضوی فرستاده می شود. مناطق عمده سطح زیر کشت این محصول در روستاهای چیروک، اسفندیار، مرغوب،خرو ، ازمیغان، همت آباد، یوسف آباد، کلشانه، نرم و سنجدو بوده و تعداد بهره برداران این محصول بالغ بر 100 نفر می باشند.

شایان ذکر است ارقام انجیر شهرستان شامل رقم های زرد، پیازی، میبدی و گلابی بوده که به دليل آب و هواي مناسب شهرستان محصول توليدي داراي كيفيت مطلوبي مي باشد .